søndag den 25. august 2013

En forrygende eftermiddag - alle blev inspireret

VÆKST-Team Frederikssund takker på det hjerteligste alle deltagere i et arrangement der til fulde - ja langt mere - indfriede vore forventninger. Helt utroligt drive og entusiasme fra alle oplægsholderne. Alle kunne føle at her var der noget der gav mening samfundsøkonomisk, socialt og ikke mindst menneskeligt. Hvis ikke menneskeligheden er med - hvad betyder så materiel velstand.

Vibeke Munk, Jørn Bak, Michelle Sørensen orienterede og fortalte om det socioøkonomiske projekt Café Havehuset, så alle sad med fornemmelsen af - hvorfor i alverden gør vi ikke sådan i vor hjemkommune?

Peter Nørgaard fra virksomheden CC-Hobby i Holstebro orienterede på ren - stand-up -  facon, og yderst vedholdende på den behagelige vis, så alle vil kunne huske hans smukke pointer.

Line Barfoed orienterede om projekter andre steder, der fungerer, og om udvalgsarbejdet på området,  og Hans Andersen udviste politisk vilje til at sætte skub i udviklingen.

Her er så lidt billeder. Videoer fra mødet følger snart. 



Perfekte rammer
Smukke omgivelser
Teltet gøres klar
Jørgen Bech
Jørgen Olsen
Michael Kock
Peter Nørgaard
Vibeke Munk, Jørn Bak
Michelle Sørensen til venstre
Line Barfoed, Hans Andersen
Paneldeltagerne: Fra venstre, Peter Nørgaard, Jørn Bak, Jørgen Olsen, Vibeke Munk, Jørgen Bech, Line Barfoed, Michael Kock, Michelle Sørensen, Hans Andersen.

2 kommentarer:

  1. Tak for det gode møde. Lad os komme i gang.

    SvarSlet
  2. Selv tak. Ja, jo før jo bedre. Det er økonomi og ikke mindst menneskeskæbner vi har i tanke. Alt peger på at disse tiltag virker. Slut med al den snak, og hælden flere penge ud på ting der ikke fungerer ligeså godt som disse socioøkonomiske projekter.

    SvarSlet